We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Queeny R.A
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Sugriauti 5 fizinės formos mitai: jūsų vadovas į geros savijautos įpročius 2024 metais

Sugriauti 5 fizinės formos mitai: jūsų vadovas į geros savijautos įpročius 2024 metais

Autorė: 4Life Research

Leidinio data: 2024 m. sausio mėn.


Laimingų Naujųjų!

Jei Naujuosius pradedate turėdami fizinės formos arba sveikatos tikslą, nesate vieni. Apie 95 % Naujųjų metų įsipareigojimų yra susiję su fiziniu pasirengimu arba sveikata, todėl sausis – puikus mėnuo pradėti eiti į sporto klubą arba formuoti sveikus įpročius.

Kalbant apie jūsų sveikatos palaikymą, kartais sunku atskirti tai, kas tikra, nuo to, kas išgalvota, nes informacijos kiekiai – didžiuliai.

Mielai padėsime! Norėtume aptarti penkis populiarius mitus apie fizinę formą.

Mitas Nr. 1 Visi riebalai ir angliavandeniai – blogi

Ne visi angliavandeniai ir riebalai yra vienodi, jums bet kuriuo atveju reikia šiek tiek kompleksinių angliavandenių ir sveikų riebalų, nes norite palaikyti savo energijos lygį ir kūno gyvybines funkcijas.

Jei šių medžiagų negaunate, jūsų organizmas gali pradėti vartoti baltymuose ir raumenyse sukauptus išteklius. Dvi riekelės paskrudintos kvietinės duonos arba avokadas – tai puikus būdas gauti angliavandenių ir riebalų (daug geresnis, nei dvi spurgos ir didelis frapučinas).

Tiesiog nepamirškite, kad visų grupių maistas turi būti vartojamas saikingai.

Mitas Nr. 2 Pernelyg daug baltymų ir (arba) svorių kilnojimas suteikia masyvų kūno sudėjimą

Daug žmonių vengia vartoti baltymus arba kilnoti svorius, nes bijo pasidaryti „pernelyg masyvūs“. Tačiau tai tėra mitas, itin populiarus tarp moterų

Baltymai, kaip bebūtų, yra labai svarbūs, ne tik raumenų masei. Baltymų yra jūsų kauluose, kremzlėse, odoje, plaukuose ir naguose. Jūsų kūnas net naudoja baltymus audiniams atkurti!

Be to, raumenų auginimas per jėgos pratimus, tokius kaip sunkumų kilnojimas, gali sustiprinti jūsų kaulus, padėti mesti svorį ir pagerinti kūno sudėtį.

Todėl jei kelis kartus per savaitę imsitės svarmenų, jūsų kūnas jums padėkos.

Mitas Nr. 3 Norint numesti svorio, fizinė mankšta yra svarbiausia

Mankšta be abejo gali padėti numesti svorio, tačiau tai – tik vienas iš svorio metimo formulės kintamųjų. Jūsų svorį 20 % lemia mankšta, o 80 % – tai, ką valgote. Tai, kaip veikia jūsų organizmo variklis, yra ne taip svarbu, kaip tai, kuo šį variklį maitinate.

Jei norite pakeisti savo svorį, pakeiskite tai, ką dedate į savo organizmą. Susitelkite į vaisius, daržoves, viso grūdo patiekalus ir liesus baltymus.

Žinoma, mankšta irgi svarbi. Mankšta padeda palaikyti širdies sveikatą, gali padėti išlaikyti žemą streso lygį, ji padeda auginti raumenis ir deginti kalorijas. Vis dėlto jei dėmesį skiriate tik mankštai, o ne valgymo įpročiams, jūsų pažanga gali būti daug mažesnė.

Mitas Nr. 4 Jei esate alkani, metate svorį

Šis mitas turi šiek tiek pagrindo, nes kalorijų trūkumas (kalorijų daugiau suvartojama, nei gaunama) paprastai nulemia svorio mažėjimą. Protarpinis badavimas irgi gali būti veiksmingas būdas numesti svorio, tačiau prieš to imantis būtina pasitarti su gydytoju.

Vis dėlto badavimas arba dažnas nevalgymas 24 valandas ar ilgiau nėra tvarus būdas numesti svorio. Jūsų kūnas gali pereiti į „badavimo režimą“ ir stengtis sukaupti daugiau kalorijų, kad taip išlaikytų daugiau energijos, nes jūsų kūnas galiausiai siekia išlikti.

Jei planuojate numesti svorio ir paskui jo vėl nebepriaugti, rinkitės tokį metodą, kurį galėsite išlaikyti ilgam!

Mitas Nr. 5 Papildai negali padėti palaikyti jūsų sveikatingumo arba kūno transformavimo

Papildai gali padėti palaikyti jūsų sveikatingumą ir kūno transformavimą! Net ir labiausiai motyvuotiems fizinio pasirengimo ir sveikatos entuziastams kartais reikia šiek tiek pagalbos. Gauti tobulą kiekį maisto medžiagų, reikalingų siekiant jūsų sveikatos ir fizinės formos tikslų, vien tik iš maisto gali būti sudėtinga.

Kai greta sveikos mitybos vartojate ir papildus, tai padeda užtikrinti, kad gausite visas kasdien reikalingas maisto medžiagas. Prieš pradėdami naują maisto papildų režimą visada pasitarkite su sveikatos priežiūros specialistu, kad išvengtumėte nepageidaujamo poveikio sveikatai.

Maisto papildai atlieka įvairias užduotis, pavyzdžiui, neleidžia išeikvoti svarbių maisto medžiagų užsiimant intensyvia fizine veikla, padeda gerinti pajėgumą apskritai medžiagomis, tokiomis kaip kreatinas arba kofeinas, suteikia patogiai gaunamas svarbias maisto medžiagas ir padeda patenkinti konkrečius mitybinius poreikius, ypač žmonėms, kurių mityba yra apribota, tokiems kaip vegetarai ar veganai.

Ieškote moksliškai pagrįstų ir patentuotų produktų?*

„4Life“ siūlo visą asortimentą iš produktų, sukurtų padėti transformuoti jūsų kūną bei palaikyti aktyvią gyvenseną.

Štai keli mūsų mėgstami produktai besimankštinantiems:

„Pro-TF Chocolate“ ir „Vanilla“ – maisto papildas su šokolado aromatu ir kokybiškais hidrolizuotais baltymais, prisidedančiais prie raumenų masės didinimo bei jos palaikymo. Rinkitės vanilės arba šokolado skonį ir puoselėkite, apdovanokite ir nudžiuginkite savo kūną po intensyvios treniruotės. Be to, kiekvienoje porcijoje yra 20 gramų baltymų, kuriuos gaunate sutaupydami laiko ir mėgaudamiesi gardžiu skoniu.

Žinoma, 20 gramų baltymų galite gauti ir iš kitų šaltinių, pavyzdžiui, 200 gramų graikiško jogurto arba 85 gramų vištienos krūtinėlės, 100 gramų lašišos, 140 gramų lęšių... tačiau su „Pro-TF“ gaunate „4Life“ galimybę išvengti maisto gaminimo ir laukimo, kol maistas bus suvirškintas, kad galėtumėte imtis darbo, arba tiesiog daugiau baltymų, kai jums jų reikia.

„4LifeTransform Burn“ — patentuotas mišinys su augaliniais ekstraktais, padedančiais normaliai riebalų apykaitai ir kūno svorio kontrolei. „4LifeTransform Burn“ – tai itin svarbus jūsų transformacijos kelionei produktas.

Jo sudėtyje yra 3 išskirtiniai ir vertingi augaliniai ekstraktai: citrusinių vaisių ekstraktas (Citrus paradisi, Citrus sinensis ir Citrus aurantium), Coleus forskohlii šaknų ekstraktas, afrikinių mangų sėklų ekstraktas ir dihidrokapsiatas.

Ar žinojote, kad Citrus aurantium ir Coleus forskohlii padeda reguliuoti riebalų ir lipidų apykaitą? Be to, imbierai pasižymi stimuliuojamosiomis bei tonizuojamosiomis savybėmis, kurios prisideda prie atsparumo nuovargiui.

Optimaliai išnaudokite laiką, kurį skiriate savo kūnui transformuoti, ir gaukite sąjungininką savo sveikatingumo bei treniruočių programai.

„Glutamine Prime“ — esate susitelkę į raumenų masės palaikymą? Norite sustiprinti savo organizmo antioksidacinius mechanizmus?

Kai mankštinamės, kenčia mūsų raumenų skaidulos, o tam tikras kiekis baltymų, vertingų mūsų raumenims, yra sunaikinami.

L-gliutaminas ir argininas – dvi aminorūgštys, pasižyminčios raumenų palaikomuoju poveikiu. Mūsų organizmas generuoja lipo rūgštį ir N-acetilcisteiną, kurie kuria energiją ir turi antioksidacinius mechanizmus.

„Energy Go Stix“ — sukurtas taip, kad padėtų įveikti intensyvią dieną, duotų natūralią energijos dozę be pakilimo ir išsekimo fazių, būdingų daugeliui energinių gėrimų.

Be daug energijos suteikiančių ir svarbių maisto medžiagų, tokių kaip „4Life Transfer Factor“, „Energy Go Stix“ turi ir augalinius ekstraktus, pavyzdžiui, paulinijų, padedančius palaikyti protinius gebėjimus, riebalų apykaitą, koncentraciją ir budrumą. Patogūs vienkartiniai pakeliai reiškia, kad „Energy Go Stix“ tobulai tinka dalytis ir pasiimti visur, kur keliaujate.

Ei! Ar norėtumėte turėti daugiau sąjungininkų, padedančių siekti kūno ir geros savijautos tikslų?

Nesijaudinkite, tuo pasirūpinome! Susipažinkite su mūsų „4Life Transform“ produktais ir įgyvendinkite 2024 metams užsibrėžtus geros savijautos bei kūno transformavimo tikslus!


*Šie produktai nėra skirti jokioms ligoms diagnozuoti, gydyti ar nuo jų apsaugoti.