We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

Prisijunkite prie mūsų „TF-Boost Tour“ po Europą! 🍊

Prisijunkite prie mūsų „TF-Boost Tour“ po Europą! 🍊
Kopijuoti URL

Puikios naujienos! Ilgai lauktas produktas „TF-Boost“ pagaliau debiutuoja Europoje – balandžio 8 d. Tačiau šį tą turime paruošę ir iki šios didžiosios dienos. Junkitės prie mūsų „TF-Boost Tour“ – išskirtinės renginių prieš pristatymą serijos, vyksiančios pagrindiniuose Europos miestuose: Madride, Frankfurte ir Ciuriche.

Nepraleiskite galimybės patekti tarp pirmųjų žmonių, patirsiančių „TF-Boost“ – naują Europoje produktą su didžiausia „4Life Transfer Factor“ koncentracija – 1000 mg.

Ypatingi svečiai:
Mums garbė priimti dr. Lawry Han – produktų tobulinimo viceprezidentą, atvykstantį iš JAV. Dr. Han pristatys produktą ir surengs išskirtinius mokymus apie „TF-Boost“, kuriuos ves drauge su Europos „4Life“ viceprezidentu Rafael Fernández ir mūsų pardavimo rinkų koordinatoriais.

Renginių datos ir miestai:
Balandžio 4 d. – Madridas
Balandžio 5 d. – Frankfurtas
Balandžio 6 d. – Ciurichas

Informacija apie bilietus:
Užsitikrinkite vietą už 22 EUR + PVM. Kiekvienas dalyvis gaus ypatingą dovaną, kuri, garantuojame, jums PATIKS!

Kalbų palaikymas:
Pristatymai bus surengti anglų kalba, taip pat bus tiesioginis vertimas į ispanų kalbą (Madride) ir vokiečių kalbą (Frankfurte ir Ciuriche) visiems dalyviams. Jei pageidaujate klausytis vertimo, pasiimkite ausines ir mobilųjį įrenginį.