We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

2024 m. direktorių simpoziumas

2024 m. direktorių simpoziumas
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. rugsėjo 11 d.) Praėjusią savaitę „4Life“ direktoriai iš viso pasaulio atvyko į Solt Leik Sitį (Juta, JAV), kur dalyvavo 2024 m. direktorių simpoziume.

Čia buvo direktoriai iš visų „4Life“ pasaulio rinkų. Su daugiau nei 750 metų jungtinės tiesioginio pardavimo patirties „4Life“ vadovai, tarptautinių reikalų viceprezidentai ir kitų „4Life“ departamentų vadovai drauge kūrė strategiją, kaip toliau didinti prekės ženklo vertę ir plėtoti kompanijos 100 % lūkesčių patenkinimo garantiją.

„4Life“ įkūrėjas David Lisonbee kreipėsi į šią grupę ir pasidalijo „4Life“ partnerių, kaip „mūsų istorijos centro“ išlaikymo vizija. Prezidentas ir generalinis direktorius Danny Lee vedė aukšto lygio strategijos sesijas. Korporacijos operacijų viceprezidentas TJ Fund ir finansų direktorius Ryan Wood taip pat kreipėsi į grupę. Bendrai „4Life“ vadovų iš viso pasaulio komanda susitelkė į iššūkius ir tikslų 2025 metams užsibrėžimą.

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji, junginio „4Life Transfer Factor“ tyrimų naudą pateikusi rinkai. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]