We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

Naujas „4Life“ patentas

Naujas „4Life“ patentas
Solt Leik Sitis, Juta, JAV (2024 m. rugsėjo 23 d.) Šiandien „4Life“ pranešė apie naujausią „4Life“ patentą, gautą iš Jungtinių Valstijų patentų ir prekių ženklų biuro.

Vyresniosios teisės viceprezidentės Traci Gundersen komentaras: „Šis naujausias įgytas patentas dar labiau įtvirtina mūsų ilgalaikį ir stabilų įsipareigojimą patentuoti mūsų mokslo pasiekimus, kad klientams suteiktume išskirtinumą, kurio jie iš mūsų tikisi.“

Compositions and Methods for Supporting Metabolic and Endocrine System Function (sudėtys ir metodai palaikyti medžiagų apykaitos ir skydliaukės sistemas) suteikia kompanijai per 85 JAV ir tarptautinius patentus, sukauptus per 26 metus trunkančią istoriją.

„4Life“ įkūrėjo David Lisonbee komentaras: „Drauge su savo žmona Bianca kompaniją „4Life“ įkūrėme su įsipareigojimu mokslui, sėkmei bei tarnavimui. Žinome, kad šios sritys sustiprina viena kitą. Malonu žinoti, kad ir per visus tuos metus „4Life“ toliau intensyviai siekia diegti naujoves ir įgyti vis naujų patentų.“

Kompanija „4Life“ – „Immune System Company“ – yra pirmoji į rinką pateikusi perdavimo faktorių mokslinius tyrimus. Ji turi biurus dešimtyse rinkų, aptarnauja klientus iš viso pasaulio.

Daugiau informacijos:
Calvin Jolley
Viceprezidentas
Korporacijos komunikacija
4Life Research
[email protected]