We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.
  • Renginį veda
  • Neville and Maha Chisholm
  • Gaukite didmenines kainas
  • Daugiau nei 20 % nuolaidos jums!
  • Nemokamas siuntimas su užsakymais nuo 125 EUR. Žiūrėkite siuntimo sąlygas.

Gėrimų su alavijais nauda sveikatai

Gėrimų su alavijais nauda sveikatai

Autorė: 4Life Research

Leidinio data: Vasaris 2024


Visi puikiai žinome apie alavijų naudą odai: jie puikiai tinka odai nuraminti ir drėkinti, suteikia antioksidantų.

Tačiau ar žinojote, kad gėrimų su alavijais nauda irgi yra didžiulė? Gal ir neskamba gardžiai, tačiau alavijai labai gerai palaiko jūsų virškinimą ir net jūsų imuninę sistemą! Be to, yra daug būdų juos pagardinti.

Skaitykite toliau ir sužinokite apie privalumus, kaip sukurti jums patinkantį skonį ir ne tik!

Gėrimų su alavijais nauda


Padeda virškinti

Vienas iš didžiausių privalumų, kurį gaunate vartodami alavijus yra virškinimo sistemos nuraminimas. Kai virškinimo trakto gleivinės būklė nepriekaištinga ir ji veikia tinkamai, jos net nepastebite.

Tačiau bet kokie jos pasikeitimai gali sukelti skausmą ir diskomfortą, tokį kaip uždegimas, rūgštingumas, virškinimo sunkumai arba kitokie simptomai. Todėl mūsų virškinimo sistemos gera būklė priklauso nuo geros šios gleivinės būklės ir įvairių kitų veiksnių. Geri gyvenimo būdo ir mitybos įpročiai, jei norite palaikyti gerą šios gleivinės būklę, yra labai svarbūs.

Tam tikros maisto medžiagos, įskaitant augalines gali būti labai naudingos. Alavijų nauda pripažįstama yra jau nuo pat senovės. Porūšis Aloe Vera Barbadensis yra vienas iš labiausiai vertinamų!


Padeda palaikyti žarnyną

Kam reiktų žarnyno detoksikacijos? 🙋

Kartkartėmis jos reikia mums visiems! Alavijai gali palaikyti normalų žarnyno imuninės funkcijos veikimą, todėl 4Life Aloe Vera Stix padeda palaikyti deramą virškinimo ir virškinimo trakto funkcionavimą. Dar geriau yra tai, kad dėl neutralaus skonio šį produktą galite įmaišyti į mėgstamą gėrimą ir su juo gauti papildomą alavijų naudą.


Puikus imuninės sistemos sąjungininkas

Tai, kad alavijai padeda palaikyti normalų imuninės sistemos funkcionavimą, yra įrodyta moksliškai!

Kaip alavijams suteikti gardų skonį

Ar kada nors pagalvojote, kaip alavijų skonį paversti geresniu? Pamirškite tas nemalonias alavijų sultis ir išbandykite patogius mūsų miltelių pakelius be jokio skonio!

Tiesiog pridėkite Aloe Vera Stix prie jūsų mėgstamo gėrimo ir pasiimkite jį su savimi! Įmaišykite „Aloe Vera Stix“ į savo rytinę arbatą arba tirštą vaisių kokteilį ir iškart gaukite pagalbos savo virškinimo sistemai. Galimybės iš esmės neribotos, nes mūsų „Aloe Vera Stix“ neturi skonio.

Arba . . . galite išbandyti šį nuostabų alavijų gėrimo, padedančio palaikyti virškinimo ir imuninę sistemas, receptą!


Tiršto kokteilio su „Aloe Vera Stix“ receptas

Šis tirštas kokteilis su „Aloe Vera Stix“ – tai sveikas ir gardus gėrimas su natūraliais antioksidantais bei mineralais. Su naudingais sveikatai vaisiais bei daržovėmis, skaidulomis, vitaminu C ir cinku, šis mišinys tobulai tinka IR virškinimo, IR imuninei sistemoms palaikyti! Išbandykite!

Sudėtis:

  • 1 pakelyje „Aloe Vera Stix“
  • 150 g špinatų
  • 75 g šaldyto mango
  • 75 g šaldytų ananasų
  • 200 ml apelsinų sulčių
  • 1 valgomasis šaukštas medaus arba pasirinkto saldiklio

Vartojimo būdas:

Supilkite turinį į plakiklį ir plakite, kol konsistencija taps tolygi. Mėgaukitės!


*Šie produktai nėra skirti jokioms ligoms diagnozuoti, gydyti ar nuo jų apsaugoti.