We noticed that you may be viewing lithuania.4life.com from a different country. To get the best experience we suggest double checking that you're on the website closest to you.

Perdavimo faktoriai – pagrindai

Perdavimo faktoriai – pagrindai

Autorė: 4Life Research

Leidinio data: 2023 m. lapkričio mėn.


Gamtoje slypi daug paslapčių. Tam, kad šias paslaptis atskleistų, mokslininkai dirba metų metus. Kai kurie mokslo atradimai yra įdomūs tik tam tikros siauros srities specialistams, o kiti – pakeičia visą pasaulį.

Iš kai kurių atradimų gimsta geresnės technologijos, kurios kartais net gali būti naudingos visos žmonijos gerovei. Perdavimo faktoriai – tai atradimas, pakeitęs pasaulį.

Perdavimo faktorių atradimas

1949 m. dr. H. Sherwood Lawrence, Niujorko universiteto (JAV) imunologas, nustatė, kad imuninės sistemos reagavimo galimybes iš donoro kitam žmogui galima perduoti naudojant baltųjų kraujo kūnelių ekstraktą. Dr. Lawrence vėliau sukūrė ir terminą „perdavimo faktorius“ (angl. „transfer factor“).

„4Life“ įkūrėjas David Lisonbee 1997 m. aptiko patentą, apibrėžiantį perdavimo faktorių išgavimą iš karvių krekenų, ir iškart panoro sužinoti daugiau. Vėliau David šį patentą licencijavo ir „4Life“ į rinką pateikė pirmąjį maisto papildą su perdavimo faktoriumi – „4Life Transfer Factor Classic“.

Yra dar vienas vertingas perdavimo faktorių šaltinis, kurį naudoja „4Life“: vištų kiaušinių tryniai. Proceso, kuriuo perdavimo faktoriai išgaunami iš kiaušinių trynių, patentas irgi priklauso kompanijai „4Life“ (JAV patentas 6 468 534).

Šie du plačiai prieinami perdavimo faktorių šaltiniai – karvių krekenos ir vištų kiaušinių tryniai – suteikia galimybę papildus su perdavimo faktoriais gaminti masiškai.

Perdavimo faktorių ir jų buvimo šiuose šaltiniuose atradimas buvo labai reikšmingas mokslo žingsnis, suteikęs galingą geros savijautos skatinimo įrankį visam pasauliui.

Ką perdavimo faktoriai daro jūsų kūne?

Perdavimo faktoriai gana reikšmingai skiriasi nuo vitaminų, mineralų ar žolelių.

Vitaminai ir mineralai – tai svarbios maistinės medžiagos, kurias jūsų kūnas naudoja atlikdamas svarbias funkcijas, tokias kaip maisto vertimas į energiją (medžiagų apykaita). 

Žolelėse yra augalinės maistinės medžiagos: natūralūs cheminiai junginiai, aptinkami augalinės kilmės maisto produktuose, kurie įvairiais būdais padeda palaikyti optimalų organizmo funkcionavimą.

Žmogaus imuninė sistema yra labai įvairi ir sudėtinga, ją sudaro per 200 potipių ląstelių, baltymų bei mediatorių.

Idealiu atveju visi šie komponentai subalansuotai sąveikauja ir atlieka atitinkamas užduotis. Vis dėlto tikrovė dažnai yra tokia, kad šį imuninės sistemos balansą dažnai sugriauna stresas, prasta mityba ar net aplinkos teršalai.

Kas yra „4Life Transfer Factor“?

„4Life Transfer Factor“ – tai įvairūs maisto papildai, kuriami vien tik kompanijos „4Life Research“.

Šie papildai gaminami su vitaminais, mineralais, augaliniais ekstraktais, jiems naudojama patentuota perdavimo faktorių išgavimo technologija. Esminė šių produktų paskirtis – palaikyti normalų imuninės sistemos veikimą ir jam padėti.

„4Life Transfer Factor“ produktų nauda

Tam, kad iliustruotume „4Life Transfer Factor“ papildų naudą, susitelkime į vieną imuninės sistemos ląstelių tipą – natūraliąsias ląsteles žudikes (NK).

Tam, kad jos funkcionuotų gerai, šios ląstelės turi išlikti itin aktyvios. Jei jos aktyvinamos tinkamai, NK identifikuoja ir sunaikina įsibrovėlius sparčiai ir veiksmingai.

Iš daugelio „4Life Transfer Factor“ produktų galite gauti kasdienę vitaminų ir mineralų dozę, reikalingą jūsų imuninei sistemai normaliai funkcionuoti.* Jei norite apie juos sužinoti daugiau, spustelėkite toliau pateiktas nuorodas:

Natūralūs perdavimo faktorių šaltiniai

„4Life Transfer Factor“ papilduose naudojami perdavimo faktoriai, išgauti iš dviejų pagrindinių šaltinių: karvių krekenų ir kiaušinių trynių. Krekenos – tai pirmasis pienas, pagamintas žinduolių (žmonių atveju jis vadinamas priešpieniu) tučtuojau po gimdymo.

  • Mūsų pagrindiniai junginiai:

Trys junginio „Tri-Factor“ komponentai


„Transfer Factor“ iš krekenų

  • Gauta iš karvių krekenų – pirmojo motinos pieno
  • „UltraFactor“ – filtruotos 10 kDa arba mažesnės molekulės
  • „Nano-Factor“ – filtruotos 5 kDa arba mažesnės molekulės


Perdavimo faktoriai iš kiaušinių trynių

  • Gauta iš vištų kiaušinių trynių
  • „OvoFactor“ – koncentracija taikant fazių atskyrimą


„Tri-Factor Formula“

Patentuotas derinys iš „UltraFactor“, „OvoFactor“ ir „NanoFactor“

„4Life Transfer Factor“ produktai ir imuninė sistema

„4Life“ produktus sukūrėme sujungę skirtingas svarbias maistines medžiagas, tokias kaip vitaminai ir mineralai, sustiprinantys imuninę sistemą, pavyzdžiui:

  • Vitaminas C: „Riovida“, „Riovida Burst“, „RiteStart“, BCV, „Glucoach“, „Vista“, „Collagen“, „Lung“
  • Vitaminas A: „Energy Go Stix Tropical“, „RiteStart“, BCV, „Vista“, „Lung“
  • Vitaminas B12: BCV, „RiteStart“
  • Vitamin B6: „RiteStart“, BCV, „Fibro AMJ“
  • Vitaminas D: „RiteStart“, „4LifeTransform Man“
  • Folio rūgštis: „RiteStart“, BCV

Mineralai:

  • Selenas: BCV, „Metabolite“, „MalePro“ Varis: BCV, „RiteStart“ Cinkas: „Vista“, BCV, „RiteStart“, „TF Plus“, „MalePro“
*Šie produktai nėra skirti jokioms ligoms diagnozuoti, gydyti ar nuo jų apsaugoti.